fbpx

Lista Specialisti

Zavate Ramona Loredana

Zavate Ramona Loredana

Coach

Aria de lucru

Life Coach

Informatii de Contact

+40 747 444 424

zavate.ramona@yahoo.com

Program disponibil

  • Monday 08:00-20:00
  • Tuesday 08:00-20:00
  • Wednesday 08:00-20:00
  • Thursday 08:00-20:00
  • Friday 08:00-20:00
  • Saturday 10:00-14:00

Despre Specialist

Sunt Zavate Ramona Loredana si sunt psiholog si NLP life-coach, Ghidul Tau Spre Fericire.

Relatia dintre psiholog/coach si client este un parteneriat. Nu stiu cum esti tu, dar mie mi-a placut dintotdeauna sa stiu cu cine ma asociez in orice tip de proiect, asa ca vreau sa iti povestesc cateva lucruri despre mine.

Daca ar fi sa ma caracterizez succint as alege sa spun despre mine ca sunt o persoana simpla, care crede în complexitatea oamenilor. Am terminat psihologia, am urmat cursurile de life-coach NLP. Am lucrat multi ani intr-o corporatie ca sa imi dau seama ca individualitatea face diferenta. Am 3 principii clare: nu-mi negociez familia, prietenii si pe Dumnezeu.

Imi aduc aminte si acum intrebarile legate de cine vreau sa devin cand voi fi mare, iar eu ma gandeam ca vreau sa am o familie pe care sa o iubesc si sa ma iubeasca, sa ma simt acasa acolo unde sunt ei, un camin.

As putea spune ca aveam doua mari dorinte: sa am familie fericita si sa ii ajut  si pe ceilalti in gasirea fericirii lor. Asa am ajuns sa fac facultatea de psihologie si tot motivata de aceste visuri am facut si cursul de NLP life- coaching.

Am o relatie de mai bine de 15 ani, din care 11 de casnicie, am un baiat minunat de 9 ani si mi-am atins ambele visuri: o familie care imi e caminul sufletesc si ajut oamenii sa-si gasesca echilibrul interior, sa devina ceea ce isi doresc si sa aiba relatii armonioase si fericite.

Stiu ca exigenta duce la excelenta, stiu asta din propria mea experienta, am reusit sa schimb lucrurile pentru mine asa cum mi-am dorit si asta vreau sa fac si pentru tine. Fara sa spun cuvinte mari vreau sa te ajut sa iti schimbi viata.

Eu n-as zice sa visezi doar, as zice indrazneste sa suni. Pe mine.

Ma poti gasi aici:

Grup privat pe Facebook unde ii vei cunoaste pe specialistii din site.

© Copyright 2023 VreauCoach.ro
Powered by RoboMarketing - Partener Site4All
Powered by RoboMarketing - Partener Site4All