fbpx

Termeni si conditii

Site-ul www.vreaucoach.ro  este proprietatea BotChat PRO SRL.

Accesul la site-ul VreauCoach

Website-ul vreaucoach.ro apartine si este proprietatea BOTCHAT PRO SRL. Accesul la acesta este gratuit. Utilizarea acestui website reprezinta acordul dumneavoastra de a respecta "Termeni si conditii de utilizare" prezentate mai jos.

Continutul site-ului VreauCoach

Website-ul vreaucoach.ro este destinat sa ofere catre clientii sai informatii legislative, ele avand un caracter pur informativ, in niciun caz nu se doreste a fi un website cu caracter oficial.

Proprietate intelectuala

Continutul, designul, structura, precum si materialele website-ului legestart.ro apartin BOTCHAT PRO SRL (si colaboratorilor sai, acolo unde este mentionat acest lucru) si sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Textele in format electronic ale actelor normative cuprinse in acest website, reprezinta rezultatul muncii de tehnoredactare (prelucrarea informatica a datelor) a departamentului specializat al BOTCHAT PRO SRL. Astfel, cu toate ca informatia in sine este publica si nu beneficiaza de protectia drepturilor de autor, copierea/preluarea/distribuirea sau reproducerea/republicarea textului in format electronic este interzisa, constituie contraventie si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. BotChat PRO SRL isi rezerva dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fara drept a textelor sale de catre terte persoane.

Date Personale

Pentru utilizarea site-ului vreaucoach.ro este necesar sa ne furnizati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail.

Informatiile despre clienti pot fi folosite de BotChat PRO SRL doar in scopuri asociate promovarii serviciilor si produselor proprii, respectiv pentru:

  • transmiterea informatiilor legislative de actualitate, prin newsletter zilnice;
  • promovarea evenimentelor la care BotChat PRO SRL este partener, prin newslettere ocazionale;
  • promovarea produselor/serviciilor proprii BotChat PRO SRL, prin newsletter ocazionale.

In conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016, BotChat PRO SRL aduce la cunostinta Clientului urmatoarele:

  • datele cu caracter personal vor fi stocate timp de 5 ani dupa implinirea termenului de prescriptie a eventualelor creante bugetare ale societatii noastre fata de Bugetul de Stat;
  • clientul are dreptul de a solicita BotChat PRO SRL, accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii. Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii, precum si la portabilitatea datelor. Va rugam sa transmiteti orice astfel de solicitari la adresa ulmeanu.a@botchat.ro
  • clientul are dreptul de a depune o plangere la ANSPDCP in cazul in care constata o incalcare a obligatiilor BotChat PRO SRL referitoare la protectia datelor cu caracter personal;
  • datele personale ale Clientului sunt furnizate BotChat PRO SRL in temeiul prezentelor conditii generale.

Obligatii

Sunt interzise:

  • utilizarea datelor, de orice natura, obtinute de la BotChat PRO SRL, in urma serviciilor contractate pe baza de abonament, trebuie sa fie limitata numai la scopuri de informare personala si nu vor fi transmise, in nicio modalitate, catre terte persoane, indiferent daca acestea sunt titulare sau nu ale unui abonament la serviciile oferite de BotChat PRO SRL.
  • transmiterea textelor obtinute in urma accesarii bazei noastre de date unei terte persoane (fizica sau juridica) in scopul crearii sau imbunatatirii unei baze de date similare celei ce face obiectul acestui contract.

Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare atrage raspunderea in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 si ale Legii nr. 161/2003.

Raspundere

Echipa BOTCHAT PRO SRL depune constant diligentele necesare pentru ca informatiile oferite pe website-ul VreauCoach.ro sa fie corecte si actuale, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori/omisiuni pe care acestea le-ar putea contine.

Utilizand aceasta aplicatie, sunteti de acord - indiferent de circumstante - ca, atat BOTCHAT PRO SRL, cat si consultantii colaboratori, nu vor putea fi facuti raspunzatori pentru informatiile furnizate/continute/omise sau/si pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii - indiferent de natura acestora, suferite de utilizatorul care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile preluate de pe website-ul VreauCoach.ro. BOTCHAT PRO SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica, in orice moment si fara preaviz, continutul si structura website-ului VreauCoach.ro, precum si dreptul de a sterge in intregime sau partial continutul unor informatii.

Continutul site-ului are caracter pur informativ fara a se substitui publicatiilor oficiale, neputand fi folosit ca baza legala pentru nicio actiune/demers in fata tertilor.

In luarea unei decizii, care s-ar baza pe informatiile cuprinse in acest site, recomandam consultarea si a altor surse de informare, raspunderea luarii deciziei apartinandu-va in totalitate. S.C. BOTCHAT PRO SRL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Link-uri catre si de pe website-urile tertelor parti

BOTCHAT PRO SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul website-urilor tertelor parti pentru care exista link-uri pe VreauCoach.ro. Utilizarea acestora atrage parasirea website-ului VreauCoach.ro si se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Conditii contractuale

S.C. BOTCHAT PRO SRL S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a site-urilor. Noile conditii devin aplicabile din momentul in care au fost facute publice prin inscrierea lor pe acest site si nu au caracter retroactiv.

Toate prevederile din prezentele Conditii, precum si toate celelalte informatii legale din acest website se supun legilor aplicabile pe teritoriul Romaniei. In caz de litigii care reies prin incalcarea conditiilor si termenilor expusi in acest document, dar si in orice alta referire legala din site, litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

© Copyright 2022 VreauCoach.ro
Powered by RoboMarketing - Partener Site4All
Powered by RoboMarketing - Partener Site4All